Ohjelma

Emscripten ja asm.js: Natiivikoodista selaimeen

Pääsali
Turo Lamminen Peliohjelmoija

Turo Lamminen esittelee Emscripten-kääntäjää ja natiivin C/C++-koodin porttaamista nettiselaimessa toimivaksi. Ei enää erillisiä asennusohjelmia käyttäjille – pelkkä selain riittää pelin pelaamiseen!

Musiikkityöpaja: Renoise ja mikrofoni

Työpajatila
Icon 1
Elias Linjama muusikko ja taiteilija

Tässä musiikkityöpajassa tutustutaan Renoise-ohjelman sampleriin ja sen käyttöön. Työpajassa toteutetaan musiikkikompoon entrytettävä tuotos, jossa käytettävät äänet äänitetään ja muokataan itse työpajassa mikrofonin ja Renoisen avulla.

Työpajaan ei tarvitse ottaa omaa konetta mukaan, vaan tekemiseen voi osallistua ilmankin. Omalla koneella voi kuitenkin kokeilla työpajassa esitettyjä tekniikoita.

Elias Linjama on suomalainen muusikko ja taiteilija, joka tunnetaan myös nimillä Wing ja pumpuli. Hänen kappaleitaan löytyy osoitteesta https://soundcloud.com/thewing ja myös Instanssin arkistosta vuodelta 2013 sekä vuodelta 2014.

Tanssipelipiste avoinna

Icon 1
Max Mäkelä tanssipelaaja

Tule tanssipelaamaan Instanssin tanssipelipisteelle! Paikalla on esittelijä Suomen tanssipelit ry:stä.

Tanssipelit ovat rytmipelejä, joissa painellaan jaloilla painikkeita musiikin tahtiin. Näytöllä näkyy ohjeet, joihin reagoidaan. Tanssipelaaminen soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin rytmipelien harrastajille.

Sauna

Instanssi

Peräkärrysaunaa lämmitetään pihalla. Tarvitset oman pyyhkeen saunan ja suihkun välillä siirtymiseen, sillä suihkutilat sijaitsevat sisällä!

Alustavasti saunavuorot ovat:

  • 17-18 sekasauna
  • 18-19 miehet
  • 19-20 naiset