Info

Mikä on Instanssi?

Instanssi on ainejärjestö Linkki Jyväskylä ry:n jo vuotuisesti, jo vuodesta 2010 lähtien järjestämä digitaalisen tekemisen festivaali Jyväskylässä.

Instanssi on aloittelijaystävällinen viikonlopun mittainen tapahtuma, jonka ohjelma koostuu kompoista (eli kilpailuista), pelaamisesta, ohjelmoimisesta, esitelmistä ja työpajoista.

Tapahtuman erikoisuuksina ovat ohjelmoitava salivalaistus ja kompoista erityisesti Summamutikka, jossa tavoitteena on mahdollisimman suuri hämmennys vapaavalintaisella esittämistavalla.

Teemat

Instanssi 2015 -tapahtuman teemoina ovat selviytyminen ja modaaminen. Niistä voi lukea lisää blogimerkinnästämme!

Mitä mukaan?

Instanssiin tullessaan on hyvä varautua samaan malliin kuin laneille tai muille demopartyille tullessa. Tässäpä lista, huomaa kahvikuppi:

  • Tietokone tarvikkeineen, 10 metrin verkkojohto on hyvä idea, samoin jatkojohto jossa riittää reikiä kaikille tuomillesi laitteille. Merkitse etenkin johtosi, mutta mielellään muutkin tuomasi tavarat, jotta löydät omasi helposti lähtiessäsi.
  • Makuupussi ja -alusta tai vastaavat yöpymisvälineet
  • Vaihtovaatteita viikonlopun tarpeiksi
  • Henkilökohtaiset hygieniavälineet: pyyhe, hammasharja ja sitä rataa. Paikalla on suihku.
  • Käteistä rahaa mm. ovelta ostettavia lippuja tai t-paitoja varten.
  • Oma kahvikuppi ilmaista kahvia ja teetä varten
  • Pientä purtavaa ja (alkoholitonta, vaikka olisit täysi-ikäinen) juotavaa kannattaa olla omastakin takaa. Huomioi eväissä, että tapahtumapaikalla ei ole yleisön käytössä olevaa jääkaappia, mutta mikroaaltouuni löytyy.
    • Konepaikkojen sähköverkko ei kestä kävijöiden omia jääkaappeja. Jos haluaisit tuoda jääkaapin tapahtumaan, ole yhteydessä etukäteen.
  • Hilpeää partyfiilistä!

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Samuel Uusi-Mäkelä
email: uusimake@gmail.com
puhelin: 040 778 8260
IRCnet: Kaiutin

Jouni Potila
email: jouni.potila@gmail.com
puhelin: 040 744 8043
IRCnet: Cornix

Muut

IRC: #instanssi @ IRCNet
Email: Koko työryhmän tavoitat osoitteesta info@instanssi.org.
Muut sosiaalisen median yhteystiedot löytyvät sivustomme sivupalkista.

Voit halutessasi liittyä Instanssi-postilistalle osoitteessa http://groups.google.com/group/instanssi. Listalle lähetetään oleellisimmat Instanssia koskevat tiedotteet.

Aika ja paikka

Instanssi 2015 järjestetään 27.-29.3.2015 Voionmaan lukiolla osoitteessa Voionmaankatu 17-19, Jyväskylä. Pysäköinti lukion pihalla merkityillä paikoilla ja Okkerinkadun varressa. Google maps-kartta alla.