Abstrakti tuonen juotsen by nuudellissin grafiikkatoimisto - Essential Frustration Company

Abstrakti tuonen juotsen
  • Kompo: Fast Grafiikka
  • Platform: wintoosa
  • 17. sija
  • 2.12 pistettä

Lataa koneelle

Teos on toteutettu windoussin hianolla paint 3d kikkareella. Koneen spekseistä voin sanoa, että levyhiiri ja kiva, että käynnistyy.


Kuten monet tietävät, oli Susikoira Roi suuri taiteen ja korkeakulttuurin ystävä. Myös esiintymisen palo roihusi Roin sydämessä vahvana. Roin räjähdysherkkä luonne nosti kuitenkin esiintymiskynnystä, sillä Roin oli vaikea pysyä tyynenä julkisen kritiikin edessä. Erityisesti Roita kiinnosti japanilainen runotaide, ja Roilla oli kertynyt pöytälaatikkoon runsaasti omin tassuin sepustettuja pieniä runoteoksia.

Eräänä iltana Roin silmiin osui lyhtypylvääseen teipattu tapahtumailmoitus, jossa mainostettiin paikallisen Kaviopaine-baarin open mic -runoiltaa. Ja mikä parasta, tapahtuma olisi vielä tänään! Vaikka ajatus oman runon esittämisestä pelotti, kävi Roi hakemassa kotoaan herkimmän rakkausrunonsa ja matkasi esiintymispaikalle.

Kaviopaine-baarissa oli paljon tungosta. Kun tuli Roin vuoro esiintyä, tämän tassut hikosivat jännityksestä. Roi nousi lavalle ja lausui vapisevalla äänellä japanilaiseen tavumittaan laaditun teoksensa:

"Tunteiden palo
Susikoira tunnelmoi
Sydänkin ulvoo"

Runoa seurasi hiljaisuus. Yleisön mykät katseet ahdistivat Roita, joka lopulta tiuskaisi mikkiin: "Noh, mitä piditte?" Muut yleisössä katsoivat vaivaantuneina käpäliinsä, mutta eräs eturivin kaljamahainen dobermanni uskalsi täräyttää mielipiteensä: "Aika paska."

Silloin Roin silmissä pimeni. Silmittömän raivon vallassa se paljasti hampaansa ja loikkasi dobermannin kimpuun. Seurasi järkyttävä verilöyly, josta kriittinen yleisön jäsen ei selvinnyt hengissä. Roi tuomittiin taposta vankilaan.

Astuttuaan kerran sivuun kaidalta polulta upposi Roi vankilassa yhä syvemmälle rikosten maailmaan. Roi liittyi mukaan laajaan huumekaupparinkiin, jossa Roi vastasi vankilan sisäisestä psykedeelivälityksestä nimimerkeillä "legalhound" ja "mrshowtime". Kerran esiintymisen makuun päästyään Roi kuitenkin halusi jatkaa lavataiteen tekemistä vielä vankilassakin. Koska runoille ei ollut vankilassa juuri kysyntää, vaihtoi Roi alaa taikatemppuihin.

Roin taikashow't ratkaisivat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Roi nautti muiden vankien viihdyttämisestä, ja lisäksi esitykset tarjosivat loistavan peiteoperaation LSD:n ja muiden huumeiden jakeluun. Lisäksi runsas rekvisiitta helpotti aineiden kätkemistä, ja esimerkiksi taikurin hatusta oli helppo vedellä myytäviä annoksia vartijoiden huomaamatta.

Vankilan vahtikoirat eivät koskaan saaneet vihiä Roin taikaesitysten todellisesta luonteesta. Vielä vuosien päästä vankilan käytävillä naureskeltiinkin, että "harva happoja taikuroi, niin kuin tappo ja haiku -Roi!".